Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 12 » У земляка - Героя в гостях!!!
22:12
У земляка - Героя в гостях!!!

        Війна, яку затіяв на нашій землі Путін щоденно несе в Україну горе і розруху. Недавно відбулася зустріч школярів Cвітанківської  школи з нашим земляком , учасником бойових дій в зоні АТО  Фесаном Володимиром, вихованцем нашої школи.        

Закінчивши 9 класів , хлопець вступив до місцевого ПТУ, а потім – строкова служба в армії. Демобілізувавшись , працював деякий час на Західній Україні , потім в АТБ міста Переяслав-Хмельницького.13 серпня 2014 року після мобілізації він потрапляє в Бердичів. Через три тижні почалися військові тренування в 26 артбригаді військової частини №3231. Далі Ізюм,Харків…З перших днів АТО Володимир Фесан був на передовій. Восени приїжджав у відпуску , але не добув її до кінця , бо дуже переймався , як там без нього будуть його побратими.

        Останнім часом воював у районі Дебальцевого . Всі ми знаємо , які бої там точилися. Там отримав тяжкі опіки обох рук , переніс 3 операції .Лікувався в Харківському , а потім у Київському центральному військовому шпиталі . Наш відважний земляк нині перебуває у лікарняній відпустці до 28 травня..
     Затамувавши подих слухають учні , розповідь відважного героя про бойові дії в зоні АТО.Володимир з відвертістю і чесністю розповідав про тяжкі моменти бойових дій на Донбасі, про те , як доводилось не жити ніч , а переживати і виживати її під пострілами  «градів» , але всі трималися мужньо , долаючи неймовірні труднощі. У декого з школярів сльози бриніли на очах , спазми перехоплювали подих , коли чули з вуст Володимира про страждання дітей на Сході , яких лякали пострілами автоматів та мінометів .
     Воїн виразив слова подяки учням за підримку , за матеріальну допомогу і подякував всім присутнім , яким небайдужа ситуація на Сході, для яких життя людини понад усе.
    Зустріч пройшла у теплій,але разом з тим і хвилюючій атмосфері.Оптимістично прозвучали слова школярів:Ви-герої. Вас поважають і обожнюють , бо саме ви- творці нашого щасливого майбутнього . Ми віримо, що перемога  буде за нами,що війна закінчиться і всіх винних буде покарано.!

Переглядів: 412 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: