Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 14 » Драматичний колектив “Світоч” запрошує на виставу “Кайдашева сім’я”
19:04
Драматичний колектив “Світоч” запрошує на виставу “Кайдашева сім’я”
 

Й не злічити, скільки хороших слів було сказано жінкам на святі приуроченому до Міжнародного жіночого дня, яке відбулося в Світанківському будинку культури (Переяслав-Хмельницький р-н. Київська обл.) 5 березня.
Ведучі заходу Микола Липко (сільський голова Світанку) і Наталія Філімончук (директор місцевого БК) не скупилися на компліменти для мам, бабусь, дівчаток. Тепло світанківці сприйняли музичні вітання і нашого односельця Олександра Ткача, який нині навчається в Черкаському медичному коледжі. Він виконав дві пісні: “Дякую тобі, мамо” та “Просто кохай”. Бурхливими оплесками глядацька публіка сприйняла й виступи учнів Світанківського НВО. Дівчатка 4 і 6 класів порадували селян танцями: “Дивна квітка” та “Чарівні україночки”. Театральну майстерність у гумористичній сценці “Віщий сон” продемонстрували учні 9 класу. Зі своїм гумором до нас на свято завітав лікар Українського Державного медико-соціального центру ветеранів війни, що у Циблях, Борис Герус. Своїми дотепними гуморесками він так смішив глядачів, що ті довго не відпускали його зі сцени.
Родзинкою ж свята стала комедійна п’єса І. Тендикова: “Хто сміється, тому не минеться” у виконанні драматичного колективу “Світоч”. Так сталося, що цю виставу вже побачили мешканці кількох сіл нашого району та сусідньої Черкащини. А ось вдома вона виконувалася вперше. За прекрасну постановку глядачі віддячили аматорам бурхливими оплесками і стоячи. А сільський голова Микола Липко усім учасницям вистави подарував по букету тюльпанів.
Висловлюю слова вдячності депутату районної ради Миколі Шевцю. Адже з його допомогою у нашому будинку культури тепло. Дякую й усім учасникам концертної програми, а особливо своїм колегам із драматичного колективу “Світоч”. Вони ніколи не рахуються з часом, бо для них театральна сцена – це зліт їхньої душі, це трепет їх сердець, бо вони не грають, а живуть на сцені разом зі своїми героями.

Наступна наша вистава “Кайдашева сім’я” буде поставлена в День театру, 27 березня, у селі Гланишів. Запрошуємо всіх охочих завітати на перегляд.

Переглядів: 447 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: