Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 20 » Юшка та каша в таборі
10:28
Юшка та каша в таборі

ЮШКА – ТО ВАМ НЕ РИБНИЙ СУП

              Готують її тут здавна, і в багатьох є сімейні рецепти. Кажуть, найсмачніша юшка та, що вариться на природі. Дехто вважає неперевершеним рецепт бабусі, яка готувала на домашній кухні. Хтось варить спочатку курку, хтось лише саму рибу. Проте варто зазначити – головне, щоби риба була свіженька. Про свіжість риби подбав Шевченко М.Г.  Секрети приготування рибної юшки розкрила начальник табору Макарчук М.С. 

            Куліш — поширене українське блюдо для пікніка. Виїжджаючи на природу, обов’язково прагнуть узяти з собою казанок і зварити справжню козацьку їжу — куліш. Нашим таборівцям не довелося далеко виїжджати, бо намети поставили в квітучому саду біля школи.  І приступили до приготування української страви - козацької каші.

            День видався в таборі "Світанок" найкращим. Діти отримали великий багаж знань з приготування страв української кухні, спробували свій шедевр та залишилися ситими і задоволеними. Ось так завершився останній день у таборі.

Переглядів: 353 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: