Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 3 » Віват, науко молода!!! Від нашої школи вітаємо - Демяненко Марину!!!
21:24
Віват, науко молода!!! Від нашої школи вітаємо - Демяненко Марину!!!

Урочисте нагородження медалістів-випускників шкіл та кращих учнів, переможців і лауреатів обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, інтелектуальних і творчих конкурсів відбулося 30 травня в залі РДА. Це традиційне свято талановитої молоді Переяславщини, що носить назву «Віват, науко молода!».

Медалістів привітали в. о. голови РДА Юрій Клименко та в. о. голови райради Іван Бугаєнко, заступник голови РДА Валентина Губар, начальник відділу освіти Таміла Дубина. Найуспішнішим випускникам вручили медалі, вітальні адреси, квіти та годинники. До нагородження переможців і лауреатів олімпіад та конкурсів запросили також Віктора Шеремету, депутата Київської облради. Спільно з Юрієм Гріненком, депутатом обласної ради, вони фінансували нагородження цих школярів. Раніше кошти для цього виділяли з районного бюджету, але нині такого ресурсу не знайшлося. Загалом  почесними грамотами РДА та райради і преміями відзначили 30 учнів. Лауреати отримали по 80 грн., призери ІІІ ст. – по 100 грн., за ІІ місце по 150 грн., а переможці предметної олімпіади чи конкурсу отримали по 200 грн. винагороди.

Традиційно на цьому святі вшановували і найкращих педагогів, наставників талановитої молоді, їм вручили почесні грамоти та квіти. Віктор Шеремета пошкодував, що нагородження цих 27 учителів обійшлося без премій, і висловив сподівання, що ситуацію спільно виправлять, наприклад,  до Дня учителя. Між тим голова профспілки освітян Надія Каменська зазначила, що ця категорія педагогів  ще в цьому навчальному році отримувала щомісячну надбавку за таку результативність своєї роботи, залежно від кількості підготовлених призерів та переможців.  Як буде в наступному році, поки що не визначено.

Та найбільша радість від цього свята в іншому – на Переяславщині багато талановитої, успішної, активної молоді і вона є гордістю й надією нашої громади.

Переглядів: 471 | Додав: Оса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: