Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 02

Таку виставу показали у Світанку

Фрагмент вистави "Любов за гроші"

Фрагмент вистави “Любов за гроші”

У неділю, 29 березня, у будинку культури села Світанок (Переяслав-Хмельницький р-н., Київська обл.) в рамках районного фестивалю «Мистецькі береги Переяславщини» відбулася прем’єра вистави на чотири дії «Любов за гроші» за мотивами п’єси Олександра Кониського «Порвалася нитка». Її підготували до Міжнародного дня театру, який щорічно відзначається 27 березня, аматори художньо-драматичного театру «Світоч», незмінним художнім керівником якого є Наталія Філімончук, 53 роки. Загалом цей колектив кожного року радує своїх односельців новою театралізованою постановкою. Щоправда, минулого року через війну на сході країни, світанківські артисти хоч і підготували виставу, але не показали її – за три дні до прем’єри один з головних героїв п’єси

Фрагмент вистави "Любов за гроші"

Фрагмент вистави “Любов за гроші”

Віталій Ільченко поїхав в зону АТО боронити Донецький аеропорт. Там Віталій пробув понад шість місяців. Додому він повернувся, хвалити Всевишнього, живим-здоровим та знову вийшов на сцену. У виставі Віталій майстерно грав роль лікаря Михна. Він хоче поліпшити своє фінансове становище і залицяється до багатої дівчини Гринівни (Наталія Філімончук), яка так мріє вийти заміж, але сватається до вдови Сакунки (Олена Дзюбенко). Проте ці нечесні наміри розкривають дві свахи – кмітлива Проймиха (Ольга Хаба) ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: Оса | Дата: 02.04.2015 | Коментарі (2)

26 березня 2015 року в Світанківському НВО "ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ" відбувся творчий звіт вчителів, що атестуються в 2014-2015 н.р. - Малик Г.Л., Макарчук Г.І., Бузницька Ю.П. ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Оса | Дата: 02.04.2015 | Коментарі (0)