Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Фото Юрій Бобровніка.

 23 січня 2017 року до Дня Соборності України у Світанківському НВО проводились класоводами виховні години у  молодших класах: «Рідний край, де ми живем, Україною зовем», лекція-презентація вчителем історії у 7 та 9 класі: « Славетний день в історії України»,  уроки патріотичного виховання класними керівниками у старших класах:  «Соборна мати – Україна одна на всіх, як оберіг» а також була організована загальношкільна лінійка педагогом-організатором , де діти всі стали у ланцюг єдності. У школі протягом дня панував патріотичний та веселий  настрій.

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Оса | Дата: 21.01.2017 | Коментарі (0)

/2017/120117/na_sajt_pravoznavstva.doc

День неділі

Захід

Відповідальний

Понеділок

1.Проведення єдиного уроку «Права людини»

2.Підготовка творчої роботи на конкурс «Правові шляхи подолання насильства в сімї»

ЗНВР Хаба О.В., 

класні керівники,

 педагог -організатор

Вівторок

1.Вікторина «Права неповнолітніх у трудових правовідносинах»

2.Виставка літератури на правову та право освітню тематику

 

ЗНВР Хаба О.В.

 

Бібліотекар

Середа

Конкурс малюнків, плакатів « Ні насильству в суспільстві», « Світ без насильства»

Учні

Четвер

1. Анкетування учнів

2. Конкурс творів та віршів «Щастя моєї родини»

3. Зустріч з дільничним інспектором

Кл. керівники,

Адміністрація школи

 

ЗНВР ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Оса | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)

Неможливо уявити учнівське життя, у якому немає місця веселому святу.

Новий рік – таємниче, загадкове свято. Напередодні цого дня навіть дорослі очікують на дива та чарівні подарунки. А про дітлахів годі й казати. Але чарівництво, на жаль, можливе лише у казці. Тому не можна придумати кращого подарунка для маленьких школярів, ніж новорічна казка, у якій вони самі стають уасниками подій, співчувають героям, допомагають їм боротися зі злом і, звичайно, стають переможцями.

Новорічні гості,  які завітали до  дитячого садочка та молодших класів Світанківського НВО подарували дітям багато радості, сюрпризів та  подарунків. Захоплююча пригода Діда Мороза, Снігурки та  капосниці - Злорадки створили для дітлахів цікаве та різноманітне ігрове дійство з конкурсами, піснями та танцями. В кінці свята діти розповідали Діду  Морозу  віршики і отримали солодкі подарунки.

Новорічне свято«Як козаки Новий рік зустрічали»  продовжили старші класи. Діти показали дійство  різдвяних свят за народними традиціями. В українському вбранні  із різдвяною зіркою, з козою та лікарем, Маланкою та господарями української хати діти вітали глядачів з Різдвом Христовим та Новим роком,   піснями, жартами. колядками та щедрівками, а також  магічними танцями. Свято закінчилось  концертом та новорічним флешмобом.

... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Оса | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)

    19 грудня День Святого Миколая – це свято, у яке здійснюються найзаповітніші дитячі мрії, свято, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього. Цього дня у  Світанківському НВО було проведено  виховні години «Святитель Миколай у віруваннях  українців» та загальношкільний виховний захід «Ой хто хто Миколая любить». Після міроприємств усі діти відвідали службу сільської Свято - Миколаївської церкви де відбулось причащання,  миропомазання  та вручення солодких подарунків від Святого Миколая.

   20 грудня учні нашої школи відвідали  благодійно – розважальну програму доДня Святого Миколая «Святковий гість», що відбулася у Переяслав – Хмельницькому та прийняли активну участьзборі гумонітарної допомоги «Київщина захисникам України»

... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: Оса | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

26 листопада  Україна відзначила День пам’яті  жертв голодомору – щорічний національний день в Україні, який припадає на четверту суботу листопада. 24 країни світу офіційно визнали Голодомор  геноцидом українського народу.

     Для виховання  в учнів  співчуття до трагічної долі рідного народу та відповідальності за його майбутне у Світанківському НВО було поведено виховні години  до Дня пам’яті жертв голодомору: «Голодомор 1932-1933 в Україні» та «Пекельні цифри і слова у серце б’ють, неначе молот».

    Свічки пам’яті були запалені на загальношкільній лінійці і хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертвам геноциду.

... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: Оса | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

Україна - це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна ,а дві революції - наш Майдан 2004 року -  , який був  Святом Свободи і Революції 2013 року, Революції Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою незалежність, гідність, своє прагнення до свободи.

    21 – 22 листопада у Світанківському НВО проводились виховні заходи  до дня Гідності та Свободи: урочиста лінійка, присвячена пам’яті загиблим героям на майдані «Небесній сотні  - шана і молитви», уроки мужності: «Їхній подвиг - приклад для нас» та «Герої нашого часу». Метою проведення  заходів було вшанування  патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних ці ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Оса | Дата: 05.12.2016

З ініціативи світанківської майстрині Скляр Галини Йосипівни, вишивається рушник села Світанок  із зображенням сільської церкви, ставка з лебедями, герба. Допомагають їй жителька села Коржик Ніна Ільківна та учні старших класів- Кондратенко Аня та Бондар Вікторія. В кожну деталь рукодільниці вкладають душу, любов до рідного краю, рідних місць

Переглядів: 382 | Додав: Оса | Дата: 29.11.2016 | Коментарі (0)

Унікальну екскурсію по визначних пам’ятках, зображених на українських купюрах, провела на виховній годині 28 листопада класний керівник 6 класу Гавриленко Катерина Дмитрівна.

       Часто, розплачуючись за чергову покупку в магазині, люди не замислюються, що тримають в руках не просто засіб платежу, який дозволяє їм купити певну річ. Грошові купюри – такий же національний символ, як герб, гімн чи прапор країни.

       Трохи історії. Спочатку гривнею називали особливу прикрасу, яку носили на шиї або, як тоді казали, «на загривку». Ювелірний виріб мав вигляд обруча зі ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: Оса | Дата: 29.11.2016 | Коментарі (0)

      Українська мова бере свій початок із глибини віків. Вона творилася зусиллями багатьох поколінь протягом кількох епох. І тепер стала однією з найрозвиненіших мов світу. Нею створено багатющі скарби усної народної творчості, написано художні твори світового рівня. Українська мова відобразила народну мудрість, досвід і мрії людей, красу душі і характер українців.

     Вчитель Гавриленко Катерина Дмитрівна, викладач факультативного курсу «Поетика» в 5-му класі, використовує різні форми роботи, щоб прищепити учням любов до літературного слова і переконати їх у тому, що мовна культура людини – це дзеркало її духовної культури. Особливу увагу приділено позакласній роботі з літератури. Учні систематично під керівництвом вчителя беруть твори художньої літератури  ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Оса | Дата: 29.11.2016 | Коментарі (0)

З 7 по 11 листопада у Світанківському НВО «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» проходив Тиждень початкових класів. Його головна мета - зацікавити учнів до вивчення навчальних  предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення навчальних дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого в школі з життям людини. Робота Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.  Кожен проведений день мав свою назву: ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Оса | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 35 36 »