Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

      

 План проведення

тижня початкових класів

( 03.11 – 07.11.2014 р. )

у Світанківському НВО «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ».

 

 Понеділок. День рідної мови  

  1. Презентація тижня початкових класів.
  2. Конкурс на кращого декламатора віршів про осінь.
  3. Виставка кращих зошитів з мови.
  4. Виставка малюнків «З якої казки?».

 

Вівторок. День математики

  1. Конкурс юних математиків.
  2. Виставка кращих зошитів з математики.
  3. «Вчимося граючись». Математична вікторина.

 

 Середа. День мистецтва

  1. Виставка малюнків «Світ очима дітец».
  2. Виставка саморобок «Царство творчості».
  3. Петриківський розпис.Розпис декоративної пташки. Майстер-клас.

 Четвер. День здоров`я і фізкультури

  1. Українські народні ігри на свіжому повітрі.
  2.  Вікторина «Здоровим будь».

 

П`ятниця. День патріотичного виховання

  1.  Виставка малюнків «Війна очима дітей», «Лист до воїна».
  2. Урок мужності: «За Україну, за славу, за волю…».
  3. Закриття тижня початкових класів. Підведення підсумків. ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Оса | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні. Доземний уклін

Вам, творцям Великої Перемоги, за рідну Україну, за хоробрість вашу, за віру Вашу – всім, хто боровся з ворогом на фронтах Великої Вітчизняної, на окупованій території, хто працював в тилу.

 Нині ми знову змушені збройно обороняти незалежність від зовнішніх зазіхань. Ми маємо бути гідними нащадками покоління Переможців, справжніми патріотами своєї малої Батьківщини та держави. Це наш обов'язок перед перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

 Вічна пам'ять визволителям Української землі, полеглим на полі битви! Честь і слава живим героям! ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Оса | Дата: 29.10.2014 | Коментарі (0)

 

Протягом вересня та жовтня в школі проводилась благодійна акція на підтримку української армії "Діти Київщини - воїнам АТО". В Світанківському НВО було організовано виставку дитячих малюнків та збір коштів у частину, в якій служить наш односельчанин Володимир Фесан. Зібрані кошти були передані матері солдата.   

 

 

Переглядів: 414 | Додав: Оса | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

 Вже стало традицією в останній день вересня відзначати Всеукраїнський день бібліотек, який був установлений Указом Президента України від 14.05.1998 року з метою підвищення ролі книги у суспільно-політичному та історико-культурному житті населення України.Для учнів було підготовлено тематичні виставки книг»Нам без книг ніяк не можна», «Дім без книг, що день без сонця». Проведено бесіди «Бібліотека – храм мудрості й науки». Для учнів початкових класів було організовано «Посвячення в читачі" та День відкритих дверей. Першокласники, які вже вміють читати, мали змогу записатися до бібліотеки і стати її читачами.

 

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Оса | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

 

28 серпня в приміщенні ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ ім.Г.Сковороди” відбулася конференція педагогічних працівників Переяслав-Хмельницького району (Київська область), приурочена початку нового навчального року.

У роботі конференції взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації Андріяш Сергій Петрович,виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, виконуючий обов’язки голови районної ради – Іван Бугаєнко, заступник голови райдержадміністрації Валентина Губар, депутат Київської обласної ради Віктор Шеремета.

Пленарна частина розпочалася розширеною доповіддю начальника відділу освіти Таміли Дубини, у якій підняті питання розвитку освіти у 2013/14 навчальному році та окреслені завдання на 2014/15 навчальний рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності. Відмічено, що за рейтинговою оцінкою в системі освіти Київщини за минулий рік освіта району посіла 2–гу позицію серед 25 районів області.

Роздуми щодо розвитку освіти в регіоні висловили і почесні гості конференції: завідувач навчально-методичного кабінету фізичної культури та допризовної підготовки Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів – Качуровський Віктор Семенович.

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Відбулася серпнева педагогічна конференція

Насамкінець робочої зустрічі Подяками виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та виконуючого обов’язки голови Переяслав-Хмельницької районної ради з грошовими нагородами було відзначено переможців рейтингу функціонування загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів району:

Загальноосвітні навчальні заклади І-ІІІ ступенів:

І місце – Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Дем’янецька ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце – В.Каратульська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Навчально-виховні об’єднання «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»:

І місце – Малокаратульське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІ місце – Світанківське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»

ІІI місце – Гайшинське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Оса | Дата: 06.09.2014 | Коментарі (0)

Дітвора ігровий майданчик освоїла відразу

Дітвора ігровий майданчик освоїла відразу

23 серпня, в день Державного прапора України, завдяки Богдану Бояру та Валерію Шовкошитному при в’їзді до села Світанок (Переяслав-Хмельницький район, Київська область) на щоглі замайорів синьо-жовтий державний прапор.

І цього ж дня було розфарбовано в синьо-жовті кольори три зупинки: дві – на трасі Київ – Дніпропетровськ і одна – в центрі села.

Ініціаторами і виконавцями були отець Миколай (Микола Липко), Микола Швець, житель Києва, який народився в Світанку, Олександр Пушня, родом з Мелітополя, Валерій Шовкошитний з Ковалина, які нині мешкають в нашому селі, Богдан Бояр, Ярослав Філімончук, Сергій Зражевський, Олександр Ігнатенко.

А яке ж свято без подарунків? Від Фонду народного депутата України по 99 виборчому округу Сергія Міщенка на території Світанківського НВО в переддень визначної дати було встановлено дитячий ігровий майданчик з гіркою, гойдалками, драбинками у жовто-блакитних кольорах.

Олена Макар, бібліотекар Світанківського НВО ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Оса | Дата: 06.09.2014 | Коментарі (0)

Віддлом освіти Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації проводився об’їзд шкіл району щодо готовності до нового навчального року та опалювального сезону.

Цього року в об’їзді взяли участь: Губар Валентина Вікторівна - заступник голови адміністрації, Дубина Таміла Анатоліївна - начальник відділу освіти, Мисюра Володимир Анатолійович - головний спеціаліст відділу освіти, Кузьковий Сергій Петрович - головний інженер відділу освіти, Лазоренко Наталія Володимирівна  - за ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: Оса | Дата: 06.09.2014 | Коментарі (0)

           Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

          Відзначення останнього дзвоника — чудова шкільна традиція, справжнє свято, хоча його немає в жодному календарі.

           Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Це прихід літніх канікул, що дадуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил.

           Низький уклін вам педагогам – творцям високоосвіченого та духовного суспільства за формування у нинішнього покоління громадян нових ціннісних орієнтирів, заснованих на засадах української національної культури і духовних цінностях.

          Дорогі школярі! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.

          По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Вони, разом з вами, пройшли рік шкільного життя, раділи успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.

                 Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів! ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: Оса | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

Урочисте нагородження медалістів-випускників шкіл та кращих учнів, переможців і лауреатів обласних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, інтелектуальних і творчих конкурсів відбулося 30 травня в залі РДА. Це традиційне свято талановитої молоді Переяславщини, що носить назву «Віват, науко молода!».

Медалістів привітали в. о. голови РДА Юрій Клименко та в. о. голови райради Іван Бугаєнко, заступник голови РДА Валентина Губар, начальник відділу освіти Таміла Дубина. Найуспішнішим випускникам вручили медалі, вітальні адреси, квіти та годинники. До нагородження переможців і лауреатів олімпіад та конкурсів запросили також Віктора Шеремету, депутата Київської облради. Спільно з Юрієм Гріненком, депутатом обласної ради, вони фінансували нагородження цих школярів. Раніше кошти для цього виділяли з районного бюджету, але нині такого ресурсу не знайшлося. Загалом  почесними грамотами РДА та райради і преміями відзначили 30 учнів. Лауреати отримали по 80 грн., призери ІІІ ст. – по 100 грн., за ІІ місце по 150 грн., а переможці предметної олімпіади чи конкурсу отримали по 200 грн. винагороди. ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Оса | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

Цей день завжди збережеться у пам'яті прийдешніх поколінь. 9 Травня - це День Перемоги для кожного з нас, свято, яке назавжди залишиться в наших серцях.

Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.

Для України 9 Травня має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об'єднує нас і робить Україну сильнішою.

Ми, колектив та учні Світанківського НВО,  щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Оса | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 »